15 jaar dMB !

Viering van 15 Jaar de Media Balie BV in Bussum

Bussum, 1 juni 2024

Viering van 15 Jaar de Media Balie BV in Bussum

Bussum, 1 juni 2024

Het is met grote trots dat we de 15e verjaardag van de Media Balie BV mogen vieren! Sinds onze oprichting in Bussum hebben we een buitengewone reis afgelegd, vol met hoogtepunten, uitdagingen en vooral ongelooflijke groei. Deze mijlpaal is een moment van reflectie, dankbaarheid en viering van alles wat we hebben bereikt als bedrijf.

In de afgelopen 15 jaar heeft de Media Balie BV zich gevestigd als een toonaangevende speler in de mediabranche, met een focus op innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen aan onze klanten heeft ons in staat gesteld om te gedijen in een voortdurend veranderend medialandschap.

Dit jubileum is een moment om onze waardering uit te drukken voor de mensen die deze reis mogelijk hebben gemaakt: onze toegewijde medewerkers, onze gewaardeerde klanten en uiteraard onze partners. Zonder hun inzet, vertrouwen en steun zouden we niet staan waar we vandaag staan.

Als we terugkijken op de afgelopen 15 jaar, zijn we dankbaar voor de vele successen die we hebben bereikt, van het lanceren van baanbrekende campagnes tot het uitbreiden van ons bedrijf naar nieuwe markten. Maar we kijken ook uit naar de toekomst, vol met nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en successen die voor ons liggen.

Bedankt allemaal voor het zijn van een belangrijk onderdeel van onze reis. Op naar de volgende 15 jaar!

Met hartelijke groeten,

de Media Balie B.V.

Mike Nijssen, Directeur/Eigenaar