Snel inzicht in resultaten via het dashboard

Het komt regelmatig voor dat er verschillende campagnes over meerdere kanalen actief zijn. Voor de klant kan het dan lastig zijn om zicht te houden op de prestaties. Met behulp van een realtime dashboard heeft de Media Balie ervoor gezorgd dat dat verleden tijd is. Alle klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het dashboard, zodat prestaties altijd inzichtelijk zijn. Dat is wel zo transparant!

Gebruiken we het dashboard, dan kent dat een aantal voordelen. Zo hoef je maar één keer in te loggen op het dashboard, waarna je de prestaties van alle kanalen in kunt zien. Daarnaast is het mogelijk om snel de prestaties van verschillende periodes met elkaar te vergelijken. Wil je dieper in de campagnes duiken? Geen probleem! Bekijk bijvoorbeeld welke betaalde zoekwoorden de meeste omzet hebben opgeleverd.

dashboard voorbeeldDe handige grafieken en tabellen zorgen ervoor dat je snel ziet hoe de prestaties over de afgelopen periode zijn geweest. Vergelijk je de prestaties over een langere periode dan is het erg makkelijk om trends te herkennen.

Op uitzondering van SnapChat zijn alle kanalen in dit dashboard aanwezig. Denk aan:

  • Google Analytics (zowel organic data als e-commerce)
  • Google AdWords
  • Bing Ads
  • Facebook Ads
  • LinkedIn Ads
  • AdForm

Kortom, wil je de prestaties van de media- en marketinginzet op één plek inzichtelijk hebben? Dan is dit dashboard een ontzettend handig hulpmiddel!

Meer weten over wat de Media Balie voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Online Media?

Ga naar:

Online Media
Jos

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!