Offline Media

Bij offline media is het doorslaggevend om relevant te zijn. De juiste boodschap moet op het juiste moment via de juiste mediakanalen bij de juiste doelgroep terechtkomen. Wat die doelgroep precies is wordt bepaald door het toepassen van benchmarks en betrouwbare doelgroepinzichten.

TV

Door de hoge impact van TV reclame is het een erg interessant medium. De combinatie van beeld en geluid biedt adverteerders de mogelijkheid om mensen te raken, ontroeren of te amuseren. Hierdoor ben je langer top of mind bij je doelgroep.

Radio

Wanneer heb je voor het laatst van zender gewisseld toen de commercials langskwamen? Dat gebeurt niet zo vaak. Daarom biedt een commercial op de radio de kans om zeer selectief je potentiële klant te bereiken.

Print

Geprinte media zijn niet weg te denken uit het medialandschap. Ondanks dat de oplagen iets zijn teruggelopen, zal er altijd een groot publiek zijn dat dagelijks een krant of magazine leest. Een uitgelezen kans om een extra touchpoint binnen je doelgroep te realiseren.

Out of home (OOH)

Adverteren middels Out Of Home zorgt ervoor dat je op locaties met veel publiek te zien bent. Denk aan een billboard bij een treinstation of een mast langs de snelweg. In potentie bereik je duizenden mensen die tot jouw doelgroep behoren.

Een veelzijdige mediastrategie met zowel offline als online kanalen is een van de specialismen van de Media Balie

De media-inkoop is een vak apart, waarbij we onze jarenlange ervaring voor je inzetten. Ons team beschikt over een sterk gevoel voor prijs-waardeverhouding. Wij weten precies wat de juiste prijs is voor een bepaalde advertentie, en op welk moment een advertentie het meest zal renderen. Dikwijls lukt het ons om voor gunstige tarieven advertenties geplaatst te krijgen op premiumposities. Dat is de meerwaarde van het offline specialisme van de Media Balie.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Henk is een van onze specialisten op het gebied van Offline Media.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!