Out of home (OOH)

Out of home marketing bestaat uit advertenties in de publieke ruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan posters op treinstations, bij bushokjes en op bussen zelf. Ook reclame in de bioscoop behoort tot de mogelijkheden. de Media Balie is je partner om je te adviseren over OOH reclame en om advertentieruimte in te kopen op plaatsen waar veel mensen samenkomen.

 

De meeste uitingen hebben een flink formaat en hier kan je je voordeel mee doen. Dit geldt des te meer voor levensgrote billboards langs de snelweg. Aansprekend beeldmateriaal heeft door het grote formaat een flinke impact. Billboards en abri’s zijn uitermate geschikt om mensen visueel te overweldigen en in een korte tijd de aandacht op jouw bedrijf te vestigen.

In de publieke ruimte advertenties zien die mensen ook in hun eigen huis hebben gezien zorgt voor maximale herkenbaarheid. Kies voor een combinatie van mediakanalen voor een optimaal effect.

Ook kan OOH ingezet worden om een ander primair marketingkanaal te ondersteunen. Kies je bijvoorbeeld voor televisiereclames of online reclamecampagnes, dan kan OOH als ondersteuning gebruikt worden. Dat mensen in de publieke ruimte advertenties zien die ze ook in hun eigen huis hebben gezien, zorgt ervoor dat ze zich meer bewust worden van jouw producten of diensten.

de Media Balie kan je adviseren of out of home adverteren ook voor jou de moeite waard is. Wij zorgen voor een gedetailleerde mediaplanning. Vervolgens kopen wij advertentieplekken in, waarbij je voor aantrekkelijke prijzen over hoogwaardige advertentieruimte beschikt.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Mike is een van onze specialisten op het gebied van Out of home (OOH).

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!