Radio

Adverteren op de radio biedt veel mogelijkheden. de Media Balie adviseert je over het nut van radiomarketing voor jouw bedrijf, en helpt je bij het behalen van een maximaal rendement. Wij zetten de strategie uit, maken een gedetailleerde planning en zorgen voor de media-inkoop.

Een voordeel van adverteren op radio is dat slechts weinig luisteraars tijdens de reclameblokken naar andere zenders overschakelen of het geluid op stil zetten, zoals in sommige gevallen wel gebeurt bij televisie. Dit vergroot het effectieve bereik van de media-inzet. Het aantal forenzen dat in hun auto radio luistert tijdens spitstijden is daarnaast aanzienlijk.

Heb je een regionaal bedrijf? Kies dan voor lokale radio campagnes in plaats van landelijk. Zo bereik je binnen jouw regio de juiste doelgroep tegen een gunstige investering.

Verschilt het kijkerspubliek bij televisie niet alleen per zender maar ook per programma, bij radio heb je te maken met meer voorspelbare doelgroepen per zender. Naar een bepaalde muziekzender luistert bijvoorbeeld grotendeels hetzelfde publiek, onafhankelijk van het tijdstip. Natuurlijk bereik je de grootste aantallen mensen op bepaalde tijdstippen. Door scherpe media-inkoop weten wij deze premium advertentietijd in te kopen tegen een gunstige investering.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Tom is een van onze specialisten op het gebied van Radio.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!