TV

Adverteren op televisie heeft een hoge impact. Beeld en geluid zijn te zien en te horen op grote schermen op een centrale plaats in de woningen van veel mensen tegelijk. Televisiereclames bieden de mogelijkheid om mensen te informeren, ontroeren of amuseren. de Media Balie adviseert je over de juiste advertentiestrategie die past bij jouw doelstelling.

Commercials tijdens de reclameblokken zijn niet de enige mogelijkheid die je hebt op het gebied van televisie. Zo kan product placement ingezet worden tijdens populaire programma’s. Dit is ideaal voor levensmiddelen en huishoudelijke apparaten. Ook sponsoring van programma’s behoort tot de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de bekende “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door” boodschap die aan het begin en eind van het programma, en voor en na elk reclameblok getoond wordt.

Adverteren op televisie heeft een hoge impact. Beeld en geluid zijn te zien en te horen op grote schermen op een centrale plaats in de woningen van veel mensen tegelijk.

Adverteren op televisie wordt vaak gecombineerd met online advertenties. Je kunt bijvoorbeeld een (aangepaste) versie van je televisiereclame ook voorafgaand aan populaire YouTube filmpjes tonen. Zo bereik je ook de generatie die de voorkeur geeft aan online video’s boven traditionele televisie. Ook kan televisiereclame gecombineerd worden met out-of-home. Zo ben je nog vaker top of mind.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Herco is een van onze specialisten op het gebied van TV.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!