Affiliate

Bij affiliate marketing worden je advertenties getoond door affiliates, ook wel publishers genoemd. Je advertenties op deze partnersites kunnen bestaan uit tekst of banners, maar ook uit vergelijkingsresultaten op een vergelijkingssite. Op de juiste manier uitgevoerd is dit een zeer effectieve vorm van marketing. Je advertenties worden namelijk getoond op relevante sites, die bezocht worden door mensen die op dat moment geïnteresseerd zijn in het soort producten of diensten dat jouw bedrijf aanbiedt.

Kies ervoor om per advertentieweergave of per klik te betalen. Of betaal alleen als de bezoeker een aankoop doet (cost per sale). Dit is in het bijzonder geschikt voor webshops, maar ook voor reserveringen bij vakantieparken. Bedrijven die diensten verlenen kunnen kiezen om voor de advertentie te betalen op het moment dat er een lead gegenereerd wordt (cost per lead). Je betaalt dan pas als de bezoeker een offerte aanvraagt of een verzoek tot informatie indient op je website.

de Media Balie maakt gebruik van gespecialiseerde affiliate netwerken. Dit zorgt voor een brede inzetbaarheid op een groot aantal partnersites.

de Media Balie adviseert je deskundig over of affiliate marketing je bedrijf kan helpen en hoe dit middel in jouw geval het best kan worden ingezet. Ook de uitvoering van de campagne verzorgen wij in eigen beheer, waarbij gekozen wordt voor het meest effectieve affiliate netwerk. Door middel van rapportagetools word je op de hoogte gehouden van het rendement van de campagne. Campagnes worden continu gemonitord en bijgestuurd om de effectiviteit te vergroten.

Door de Media Balie in te schakelen haal je binnen je budget het maximale uit deze vorm van adverteren.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!