Display

Met de inzet van display advertising bereik je een groot publiek. Naast de brede inzet is er ook de mogelijkheid om juist heel gericht te adverteren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van data, het gebruiken van retargeting of het selecteren van niche-websites. Een combinatie van deze tactieken zal uitwijzen wat voor jouw merk of product het beste werkt.

Display advertising met banners

Met display marketing vergroot je vooral de awareness van je product of dienst. Tonen de mensen uit je doelgroep interesse in het aangeboden product of dienst, dan helpt de Media Balie je via aansluitende marketingmiddelen om deze personen nogmaals te bereiken (retargeting), of om leads en sales binnen te halen. Het begint echter met voldoende bekendheid voor je aanbod, en hierbij helpt display advertising.

 

Advertentieruimte wordt ingekocht via een real time bidding (RTB) veilingproces. Op deze veiling kunnen we bieden via een proces dat door algoritmes gestuurd wordt.

Native advertising

Marketing in ludieke of informerende vorm in het native format van een bepaalde website. De websitebezoekers lezen het type artikel dat ze als reguliere bezoekers van de site graag lezen, en het artikel in kwestie doet tevens dienst als marketingmiddel. Het is hierbij wel van belang dat de content van hoge kwaliteit is, waarover de Media Balie je graag wil adviseren. Je content krijgt veel aandacht, wordt gewaardeerd door de lezers en behaalt maximaal effect.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!