SEA

Search Engine Advertising (SEA), in het Nederlands zoekmachinemarketing, is een kerndienst van de Media Balie. Wij voeren SEA campagnes in eigen beheer uit, waarbij wij ons richten op Google en Bing. Je zoekmachineadvertenties komen boven de organische zoekresultaten te staan. Je advertenties zijn het eerste dat mensen zien als ze op relevante termen zoeken.

In overleg met jou en na analyse van het zoekgedrag van jouw doelgroep wordt bepaald op welke zoekwoorden je je gaat richten met je advertenties. Je precieze advertenties worden samengesteld op basis van onze expertise en de waarden waar jij voor staat. Iedereen kan een zoekmachinemarketing campagne opzetten, maar zo’n campagne laten renderen is een vak apart, waarvoor je een specialist als de Media Balie inschakelt.

de Media Balie is gecertificeerd Google Partner en geaccrediteerd Bing Ads Professional. Hierdoor weet je zeker dat we up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen.

Houdt het rendement te wensen over, dan grijpen wij hier direct op in. Advertentieteksten worden dan aangepast, of er wordt voor andere zoekwoorden gekozen. Je campagne wordt doorlopend bijgestuurd en bijgeschaafd om een maximaal resultaat te behalen.

We helpen je ook graag aan een hoge notering in de organische zoekresultaten, door middel van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Hier heeft de SEA campagne direct profijt van.

Door de inzet van offline media ontstaat een online zoekvraag, waarop SEA vervolgens het antwoord kan bieden. Zo zorg je voor maximaal rendement van je offline media uitingen en houdt je de regie over wat er in Google wordt getoond wanneer men op voor jou belangrijke zoekwoorden zoekt.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Jos is een van onze specialisten op het gebied van SEA.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!