SEO

Gevonden worden in zoekmachines is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Het feit dat je een website hebt betekent niet dat de mensen in jouw doelgroep je automatisch weten te vinden. Menige marketeer vraagt zich af waarom de website of webshop zo weinig bezoekers trekt.

 

Wil jij ook optimaal gevonden worden door jouw doelgroep? De juiste SEO-strategie, uitgevoerd door de Media Balie, helpt je hierbij. Wat is SEO precies en hoe kan dit middel je helpen om meer potentiële klanten kennis met jou te laten maken?

Binnen SEO spelen twee onderdelen een belangrijke rol: het on-site en off-site gedeelte. On-site omvat vooral de technische opbouw en de content van de website. Off-site gaat meer over het autoriteit verkrijgen door links naar jouw pagina.

Wat vaak wordt vergeten is dat SEO uit zowel onsite als offsite optimalisaties bestaat, terwijl die beide erg belangrijk zijn.

Je wilt breder gevonden worden dan alleen op je bedrijfsnaam. Het is belangrijk dat de doelgroep je vindt als zij zoeken op termen die in verband staan met jouw dienstverlening of producten. Hierbij is het belangrijk dat je website of webshop meer autoriteit verkrijgt.

Dit kan onder meer met behulp van goede landingspagina’s. De bezoeker weet dat zij op de juiste plek zijn aangekomen, waar ze kunnen vinden waar ze naar op zoek waren. Ook het plaatsen van strategische links op aanverwante sites levert meer autoriteit voor je eigen website of webshop op.

Uiteraard is het ook mogelijk om meer bezoekers te krijgen door het uitvoeren van betaalde resultaten in zoekmachines. Lees meer over de SEA (Search Engine Advertising) mogelijkheden die wij aanbieden.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!