Social

Marketing op sociale mediakanalen is erg effectief, mits het goed wordt aangepakt. Deze netwerken bieden uitgebreide mogelijkheden om je marketinguitingen precies op de juiste doelgroep toe te spitsen. Deze doelgroep bereiken wij door de juiste selecties van interesses en demografische gegevens toe te passen. Ook kunnen gegevens van derde partijen worden ingezet om de marketing preciezer toe te spitsen op jouw doelgroep.

Facebook en Instagram behoren tot hetzelfde moederbedrijf. Je kan hiermee grofweg dezelfde doelgroep bereiken, al is het publiek van Instagram wat jonger. Wil je jongeren echt optimaal bereiken, dan verzorgt de Media Balie marketingcampagnes op Snapchat. De interactie op dit platform onder jongeren is hoog. De Media Balie verzorgt ook marketing op LinkedIn. Dit is niet voor elk bedrijf geschikt, het is vooral bedoeld voor zakelijke advertenties. Je kan denken aan vacatures die je wilt promoten, of wanneer je bedrijf business-to-business dienstverlening of producten aanbiedt.

Een jongere doelgroep echt optimaal bereiken doe je op Snapchat. De interactie op dit platform onder jongeren is hoog.

Je advertentiebudget wordt maximaal efficiënt besteed aan advertenties die met precisie op de mensen uit je doelgroep gericht zijn. De media-inzet levert je nieuwe klanten op, maar social media marketing is ook geschikt om bestaande klanten bij je bedrijf betrokken te houden.

De verschillende kanalen bieden allerlei soorten advertenties die je kunt tonen. Wij adviseren je over de meest geschikte vorm en de juiste inhoud van je advertenties. Uiteraard houden wij je op de hoogte van het behaalde rendement van je social media marketing.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!