Samenwerking

Om een goede dienstverlening te kunnen bieden maken wij gebruik van moderne backoffice-faciliteiten. de Media Balie werkt hiervoor samen met Abovo Media. Dit geeft ons toegang tot een altijd actuele benchmark van inkoopprijzen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de tarieven van advertentieruimte, die wij met onze ervaring correct op waarde kunnen schatten. Dankzij onze vele contacten bij media-aanbieders kopen wij vervolgens advertentieruimte in tegen aantrekkelijke tarieven.

de Media Balie gebruikt de beste en meest recente tools voor het samenstellen van optimale mediaplannen. Verder maken wij gebruik van hoogwaardige administratietools en software om management-, klant- en mediarapportages te maken. Dankzij de juiste software kost het bijhouden van de administratie en het maken van kwalitatief goede rapportages zo min mogelijk tijd en moeite, wat bijdraagt aan het ontbreken van onnodige overheadkosten.

Het partnerschap stelt ons in staat onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!