Richtlijnen voor de optimale SEO-mix

SEO is een expertise dat door velen als lastig wordt bestempeld. Dat is het ook, maar gelukkig zijn er genoeg handvatten en richtlijnen die het ons makkelijker maken. Zo brengt SearchEngineLand periodiek een tabel uit met SEO Succes Factors. Deze factoren laten, in volgorde van belangrijkheid, goed zien waarop de meeste focus dient te leggen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de content op je website inhoudelijk sterk is. Content van matige inhoud doet meer kwaad dan goed.

De laatste jaren is steengoede content veel belangrijker geworden dan zoveel mogelijk (betaalde) links naar je pagina of het zo vaak mogelijk herhalen van woorden waarop je gevonden wilt worden. Goede links en content versterken elkaar nog steeds, maar slechte content met veel links zal nooit optimaal scoren. Daarnaast hoop je natuurlijk dat men automatisch naar jouw content gaat linken, waardoor betaalde links inzetten niet meer nodig is.

Welke factoren elkaar versterken, maar ook de factoren die schadelijk zijn voor de autoriteit van je website, zie je terug in de SEO Table of Succes Factors. Deze kun je hieronder downloaden.

SEO table downloaden

 

 

Meer weten over wat de Media Balie voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van SEO?

Ga naar:

SEO
Jos

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!