Scrollen

Wie we zijn

Het onafhankelijke full service mediabureau de Media Balie is opgericht in 2009. De senior medewerkers, afkomstig uit de mediawereld, hebben veel van hun expertise meegenomen naar de Media Balie. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

Aan de voorkant van ons bedrijf zitten senior medewerkers die je altijd kan benaderen met je vragen en wensen. Heb je eenmaal met iemand contact, dan zal diegene met jou toewerken naar een maximaal resultaat. Je blijft gebruikmaken van de kennis en ervaring van dezelfde medewerker, die jou als klant volledig kent.

de Media Balie bestaat uit ondernemers met volledige commitment aan onze klanten. Geldverslindende overhead hebben wij weten te elimineren door maximale kostenefficiƫntie aan de achterkant.

Specialist in on- en offline media-inkoop, media-advies en mediaplanning

Onze dienstverlening is beschikbaar voor adverteerders en reclamebureaus, zowel de grote namen als kleinere bedrijven.

Wij maken gebruik van hoogwaardige benchmarktools om altijd op de hoogte te zijn van de beschikbare advertentieplekken en de daarvoor geldende tarieven, zodat jouw doelgroep optimaal bereikt wordt. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om deze advertentietarieven op hun juiste waarde te schatten.

Als een van de laatste onafhankelijke mediabureaus hebben wij een ruime mate van krediet opgebouwd bij media-exploitanten in allerlei branches. Wij springen in op voor jou aantrekkelijke mogelijkheden en weten dikwijls premium advertentieplekken te boeken voor een lager tarief dan gebruikelijk.

De mediawereld, vooral online, verandert razendsnel. Wij zijn Google en Bing gecertificeerd, en door middel van certificering blijft onze kennis altijd actueel. Daarnaast beschikken wij over diepgaande kennis van Facebook, Instagram, SnapChat en LinkedIn. Deze kennis en jarenlange ervaring zetten wij graag vol enthousiasme voor je in.

Meer weten?

Wil je je gehele strategie uit handen geven of liever alleen je media-inkoop door ons laten verzorgen. Geen probleem.

Over ons