Online Media

Online media zijn van onmisbaar belang om bekendheid te verwerven bij je potentiële klanten. Daarbij is het tegenwoordig mogelijk om je media-uitingen met precisie te richten op de mensen uit jouw doelgroep.  Bij online media zijn de resultaten goed meetbaar, wat ons in staat stelt om de campagnes continu bij te sturen voor maximale effectiviteit. Online mediakanalen zijn daardoor zeer rendabel in te zetten en dragen daarnaast bij aan het vergroten van de effectiviteit van offline media.

 

Zoekmachine Marketing (SEA)

Met SEA (zoekmachinemarketing) adverteer je in Google en Bing. Advertenties komen boven de organische zoekresultaten te staan. Op die manier bereik je de mensen die zoeken op voor jouw bedrijf relevante zoektermen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Met SEO (zoekmachineoptimalisatie) verbeter je de resultaten in de organische zoekresultaten van Google en Bing.  Hiervoor wordt een combinatie toegepast van het verbeteren van je eigen site op de gebieden van techniek en content (on-site), en het verhogen van de autoriteit van je site (off-site).

Social Media

Social media kanalen bieden de mogelijkheid om je uitingen zeer precies te richten op de mensen met voor jou relevante interesses. de Media Balie verzorgt advertentiecampagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat.

Display Marketing

Display marketing – het tonen van banners op websites of apps – verhoogt je online zichtbaarheid en zorgt ervoor dat men aan je bedrijf blijft denken. de Media Balie zorgt voor een groot bereik binnen de doelgroep.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing, ten slotte, houdt in dat er partnerships gevormd worden met publishers en websites die bezocht worden door jouw doelgroep. Op die sites is jouw doelgroep prominent aanwezig en  dus bereik je optimaal de mensen die interesse hebben in jouw producten of dienstverlening.

Een veelzijdige mediastrategie met zowel online als offline kanalen is een van de specialismen van de Media Balie

Een veelzijdige mediastrategie met zowel online als offline kanalen is een van de specialismen van de Media Balie. Online media is onmisbaar, maar de concurrentie is groot. Door mensen ook in de offline wereld met effectieve marketing te benaderen maak je het verschil en blijf je top of mind bij je doelgroep.

Direct een specialist spreken?

Schakel een specialist in als je op zoek bent naar inhoudelijk advies. Onze specialisten staan je graag te woord!

Contact met een specialist op dit gebied?

Jos is een van onze specialisten op het gebied van Online Media.

Ervaar onze betrokken dienstverlening

Als we samenwerken zorgen wij ervoor dat we kunnen meepraten over jouw dienst of product. Deze betrokkenheid zorgt voor een nog beter media-advies. Een bewijs van onze premium dienstverlening is het feit dat de meeste van onze klanten al vele jaren bij ons zijn.

de Media Balie bestaat uit senior mensen die zich volledig inzetten om samen met jou maximaal resultaat te behalen. Leer de mensen kennen!